Blend Store Amsterdam

Locatie
Oude Hoogstraat 12, Amsterdam
1012 CE Nederland

Telefoon*
06-27997109

Blend Store Amsterdam

Locatie
Oude Hoogstraat 12, Amsterdam
1012 CE Nederland

Telefoon*
06-27997109

Unique

Tea Experience

De pandemie van COVID-19 heeft ons allemaal behoorlijk hard getroffen. We hopen echt dat u en uw dierbaren tot nu toe gezond en veilig zijn gebleven en ons hart gaat op enigerlei wijze uit naar de getroffenen. Op de een of andere manier waren het een paar stressvolle maanden voor ons allemaal.

Zoals zoveel ondernemers, stonden we voor de uitdaging om ons bedrijf draaiende te houden en tegelijkertijd de nodige maatregelen te nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Omdat het ervaren van onze thee meestal iets van dichtbij en persoonlijk is en praktisch onmogelijk met het dragen van een masker;) betekende dit uiteraard dat we onze fysieke Blend Store in Amsterdam moesten sluiten. In het begin tijdelijk, maar naarmate de tijd verstreek en de maatregelen niet ophielden, veranderde onze zorgvuldig ontworpen winkel aan de Oude Hoogstraat in niet veel meer dan een te duur naamplaatje, wat leidde tot onze beslissing om het voorgoed achter te laten en te wachten op betere omstandigheden . En het lijkt erop dat ze dat hebben gedaan.

Naar nieuwe kansen

Als gevolg hiervan zijn we momenteel op zoek naar passende plaatsen om onze Blend Store te heropenen, bij voorkeur culinaire omgevingen waar smaken en geuren samenkomen en verschillende waren de kans krijgen om elkaar te ontmoeten en te verbeteren. We houden u zoveel mogelijk op de hoogte. En als je denkt dat je misschien een plek kent die we zeker moeten overwegen, laat het ons dan weten!

Voor nu bedankt voor uw steun en geduld. We blijven 24/7 beschikbaar op www.artezayne.com en kunnen niet wachten om u binnenkort weer persoonlijk te ontmoeten!

XO Arte & Zayne

Amsterdam

Blend Store

We nodigen je uit om de unieke wereld van Arte & Zayne te ervaren in ons nieuwe boetiekconcept Blend Store.

In onze voortdurende zoektocht om de klantervaring te verbeteren, zijn al onze 28 kenmerkende melange-theesoorten op één plek samengebracht en gecombineerd met een eclectische mix van donker getinte houtsoorten en verschillende theeparafernalia.

Al onze klanten worden hartelijk welkom geheten en onze specialisten geven graag persoonlijk advies, geven begeleiding of delen hun mening thee expertise met u.

Blend Store

Opening Hours

Vanwege het nationale beleid met betrekking tot de COVID-19 blijft deze winkel tot nader order gesloten. Onze online winkel is 24/7 geopend, waar je kunt kiezen tussen onze 100% biologische Theemelanges en Teawares.

Blend Store

Opening Hours

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

12: 00 - 19: 00
12: 00 - 19: 00
12: 00 - 19: 00
12: 00 - 21: 00
12: 00 - 19: 00
11: 00 - 18: 00
12: 00 - 18: 00

Achter onze luxe thee-infusies verschijnen hele nieuwe werelden

ARTE & ZAYNE

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste smaken, smaakvolle samenwerkingen en online aanbiedingen. Schrijf je in voor de Arte & Zayne nieuwsbrief.

© 2020 Arte & Zayne handgemaakte thee. Alle rechten voorbehouden.