Delivery & returns

Delivery & returns

Shipment methods

Aankopen in onze winkel worden zo snel mogelijk en waar je maar wilt door PostNL bij je bezorgd. Houd er rekening mee dat we bij bezorging een handtekening nodig hebben, om er zeker van te zijn dat onze mooie producten bij jou thuis terecht zijn gekomen.

GRATIS VERZENDINGSVOORWAARDEN

Brievenbuspakket
Onze navulzakken passen in een brievenbusverpakking met maximaal 4 zakken. De verzendkosten bedragen € 3,64 en zijn alleen beschikbaar in Nederland. Als het artikelbedrag € 30, - stijgt, sturen we het pakket gratis.

normaal pakket

Verzending in Nederland is € 6,50 inclusief Track & Trace.
Als het artikelbedrag € 30, - stijgt, sturen we het pakket gratis.

Verzending binnen Europa is € 13,00 inclusief Track & Trace.
Als het artikelbedrag € 50, - stijgt, sturen we het pakket gratis.

Verzending buiten Europa begint vanaf € 29,30 inclusief Track & Trace.
Als het artikelbedrag € 100, - stijgt, sturen we het pakket gratis.

Phone – Amsterdam

Payment methods

Betalen voor je aankopen in onze winkel gaat super eenvoudig. We gebruiken Mollie Payments om dat deel van de reis te verzorgen. Je kunt gebruik maken van iDeal, creditcard of PayPal.

Returns

In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat u uw aankoop aan ons moet retourneren. En dat is ok. U bent vrij om ons alles wat u niet wilt binnen 14 dagen (vanaf de aankoopdatum) terug te sturen. Zolang de producten die u retourneert niet zijn gebruikt en bij voorkeur in de originele verpakking.

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste smaken, smaakvolle samenwerkingen en online aanbiedingen. Schrijf je in voor de Arte & Zayne nieuwsbrief.

© 2020 Arte & Zayne handgemaakte thee. Alle rechten voorbehouden.