Terms and Conditions

Terms and Conditions

Algemene voorwaarden - Arte & Zayne

Arte & Zayne is een Nederlandse besloten vennootschap, statutair gevestigd aan de Plantage Middenlaan 36, 1018 DG Amsterdam. Arte & Zayne staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64467899.

Arte & Zayne is biologisch gecertificeerd door SKAL-nummer 10862.

Contactgegevens Arte & Zayne: Plantage Middenlaan 36, 1018 DG Amsterdam, Nederland.

Telefoonnummer: + 31 (0) 627997109

Acceptance of the Terms of Trade

Deze handelsvoorwaarden regelen de contractuele relaties tussen personen die niet als commerciële entiteit optreden en de producten willen kopen op de website www.artezayne.com. Hiertoe komen de koper en de verkoper overeen dat deze handelsvoorwaarden, samen met de bestelling, zoals aanvaard door Arte & Zayne, de gebruiksvoorwaarden en de Privacybeleid, regelen uitsluitend hun relaties.

Amendment to the Terms of Trade

Arte & Zayne heeft het recht om deze handelsvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. De wijzigingen in de handelsvoorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die wordt geregistreerd nadat de gewijzigde handelsvoorwaarden online zijn.

Lees deze handelsvoorwaarden aandachtig door, aangezien ze belangrijke informatie bevatten, inclusief garantiebepalingen en aansprakelijkheidsbeperkingen. U erkent dat u deze handelsvoorwaarden hebt gelezen en geaccepteerd.

Definitions and Application

1. In deze handelsvoorwaarden betekent "Arte & Zayne" Arte & Zayne BV, handelend onder de naam Arte & Zayne, "u" betekent de persoon die het product op de website bestelt, en de "Producten" betekent de Arte & Zayne producten die kunnen worden besteld op de website www.artezayne.com.

2. Door een product op de website te kopen, accepteert u zonder voorbehoud formeel deze handelsvoorwaarden die van toepassing zijn op elke aankoop die in een Europees land wordt geleverd.

Geografisch gebied

De online verkoop van producten die op de website www.artezayne.com worden aangeboden, is bedoeld voor personen die in de Europese Unie wonen en voor levering binnen dit geografische gebied.

PRODUCTEN

De producten die onder deze handelsvoorwaarden vallen, zijn de producten die worden gepresenteerd op de website www.artezayne.com, binnen de grenzen van de beschikbare voorraden.

Arte & Zayne zal er alles aan doen om de foto van de Producten zo goed mogelijk te maken. Houd er echter rekening mee dat de weergave van de producten zoals weergegeven op uw scherm kan afwijken van het exacte product.

Levering

De levertijd is:

1. Als de bestelling op een adres in Nederland moet worden afgeleverd, zal Arte & Zayne redelijke inspanningen leveren om de bestelling binnen 6 werkdagen (maandag tot en met vrijdag met uitzondering van officiële feestdagen) te leveren vanaf de datum waarop de bestelling door u is ingediend.

2. Indien de Bestelling moet worden afgeleverd op een adres in een ander land dat behoort tot het adres van de Europese Unie, zal Arte & Zayne redelijke inspanningen leveren om de Bestelling te bezorgen binnen 10 werkdagen vanaf de datum waarop de bestelling door u is ingediend;

3. U dient voor alle leveringen te tekenen.

Bestellingen

1. Om een ​​bestelling voor producten te plaatsen, hebt u de mogelijkheid om:

een. maak een account aan bij Arte & Zayne op deze website door uw gegevens te registreren en een wachtwoord aan te maken dat zal worden gekoppeld aan uw gebruikersnaam (het e-mailadres dat u heeft opgegeven)

b. voltooi en verzend de online bestelling via uw nieuwe Arte & Zayne-account.

2. Arte & Zayne behoudt zich het recht voor om een ​​bestelling te weigeren. In dat geval zal Arte & Zayne u zo snel als redelijkerwijs mogelijk is op de hoogte stellen, met de redenen voor een dergelijke weigering, en u de volledige betaling terugbetalen.

Prijzen en betaling

1. Alle prijzen op de website zijn in euro's en inclusief btw. Elke wijziging in het belastingtarief kan worden toegepast op de producten. Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, waarbij wordt aangenomen dat de prijs die van toepassing is op elke bestelling de prijs is die op de website wordt vermeld op het moment van het plaatsen van de bestelling.

2. Het aan Arte & Zayne te betalen bedrag voor een bestelling is het totaal van de volgende bedragen:

een. de som van de prijs van elk besteld product zoals aangegeven op de website op het moment van het plaatsen van de bestelling (product subtotaal);

b. de leveringskosten bepaald in overeenstemming met de hierboven vermelde levering, en

3. U moet het orderbedrag betalen op het moment dat u de bestelling plaatst. Betalingen worden gedaan via de beveiligde systemen PayPal of Mollie Payments, die het SSL "Secure Socket Layer" -protocol gebruiken, zodat alle informatie wordt versleuteld door software en derden geen toegang mogen hebben tot deze informatie tijdens de communicatie op het web.

4. Als de bestelling in sommige landen van de Europese Unie moet worden afgeleverd, moet u mogelijk naast het bestelbedrag ook douanekosten aan de overheid betalen.

Aansprakelijkheid

Bij online verkoop is de verkoper slechts aan een beperkt recht gebonden; haar aansprakelijkheid kan niet worden ingeroepen voor schade als gevolg van het gebruik van internet, zoals verlies van gegevens, indringers, virussen, onderbreking van de dienstverlening of andere niet-vrijwillige problemen.

1. Arte & Zayne behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, een van de volgende maatregelen te nemen als u niet betaalt in overeenstemming met deze handelsvoorwaarden:

een. de levering weigeren en de producten afhandelen die in de bestelling zijn aangevraagd, en / of

b. weigeren verder met u om te gaan, en Arte & Zayne is niet aansprakelijk jegens u voor verlies of schade die direct of indirect voortvloeit uit een dergelijke actie.

2. U bent als enige verantwoordelijk voor het bepalen van de geschiktheid van de producten voor de doeleinden waarvoor u ze wilt gebruiken.

3. Onder voorbehoud van de volgende "Garantie" -clausule en voor zover wettelijk toegestaan, is de aansprakelijkheid van Arte & Zayne voor enig verlies of schade die u lijdt als gevolg van het niet-naleven van Arte & Zayne's verplichtingen onder deze Handelsvoorwaarden of andere onrechtmatige plicht (ook als gevolg van defecten in de producten) is beperkt tot een terugbetaling of vervanging van de relevante producten.

Restituties en retouren

Alleen producten die op de website www.artezayne.com zijn gekocht, kunnen worden geretourneerd aan Arte & Zayne voor terugbetaling of omruiling. Producten die zijn gekocht in een blendstore, speciaalzaak of elders, moeten worden teruggestuurd naar hun oorspronkelijke verkooppunt.

Mocht u een fout maken bij het online bestellen, dan ruilt Arte & Zayne uw Product graag in voor het Product dat u van plan was te kopen. Het geretourneerde artikel moet ongeopend zijn en in de originele verkoopbare staat. U bent verantwoordelijk voor de verzending en extra verzendkosten.

In het geval dat u op een product reageert, heeft u de mogelijkheid het te ruilen of terug te betalen.

Alle producten moeten worden geretourneerd naar Arte & Zayne EU, Plantage Middenlaan 36, Amsterdam, 1018 DG, Nederland. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten die zijn gemaakt bij het terugsturen van de producten naar Arte & Zayne. In Nederland bedragen de verzendkosten € 8.50 inc. belasting is verschuldigd als de daaropvolgende terugbetaling het oorspronkelijke bestelbedrag verlaagt tot onder de drempel voor gratis verzending van € 50 inc. VAT.

Mocht een Product beschadigd raken terwijl het door ons naar u wordt verzonden, dan zal Arte & Zayne u een volledige terugbetaling of omruiling geven. Retourzending wordt terugbetaald in geval van beschadigde, defecte of verkeerd verzonden Producten en een terugbetaling zal worden gedaan in de originele betalingsvorm.

In alle gevallen moet het originele aankoopbewijs worden overlegd en moeten de producten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, zodat Arte & Zayne een terugbetaling of omruiling kan verwerken. Bel +31 (0) 687707124 of e-mail naar info@artezayne.com voordat u van plan bent om een ​​product terug te sturen of te ruilen, zodat het personeel van Arte & Zayne u kan helpen met een vlotte transactie.

Bewaar uw ontvangstbewijs totdat u zeker weet dat uw pakket veilig is ontvangen door Arte & Zayne. Mogelijk moeten we dit zien als we uw pakket niet ontvangen.

We zullen ons best doen om retouren binnen 10 werkdagen na ontvangst te verwerken en er zal een terugbetaling worden gedaan via de creditcard die voor de betaling is gebruikt.

Overmacht

Als Arte & Zayne wordt vertraagd of belemmerd in of verhinderd om haar verplichtingen onder een bestelling uit te voeren vanwege een gebeurtenis of omstandigheid buiten haar redelijke controle, is Arte & Zayne niet aansprakelijk jegens u met betrekking tot dergelijke niet-uitvoering en de tijd voor het uitvoeren van hetzelfde zal worden verlengd totdat de gebeurtenis of omstandigheid is opgehouden.

Persoonlijke gegevens

Door u verstrekte informatie voor de bestelling van de Producten wordt automatisch verwerkt door Arte & Zayne. Raadpleeg onze Privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Toepasselijk recht

Deze handelsvoorwaarden worden beheerst door Nederlands recht en elk geschil of elke claim die voortvloeit uit of in verband met hun interpretatie of uitvoering zal onderworpen zijn aan de bevoegdheid van de Nederlandse rechtbanken, op voorwaarde dat dit aanvaardbaar is onder de toepasselijke wetgeving;

De informatie in dit document is van toepassing op de online verkoopwebsite van Arte & Zayne BV.

De handelsvoorwaarden en veelgestelde vragen vindt u in de voettekst van onze webwinkel. Deze zijn toegankelijk vanaf elke pagina.

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste smaken, smaakvolle samenwerkingen en online aanbiedingen. Schrijf je in voor de Arte & Zayne nieuwsbrief.

© 2020 Arte & Zayne handgemaakte thee. Alle rechten voorbehouden.