Voor degenen die hun favoriet niet kunnen kiezen, en voor degenen die gewoon niet willen: op veler verzoek zijn onze gloednieuwe Tea Discovery Sets nu beschikbaar! Minimaal vijf proefzakjes * 15 gram Arte & Zayne-thee naar keuze in een stijlvolle geschenkverpakking.

Zwarte thee is de oudste en meest 'gedurfde' van allemaal. De sterke Oosterse basis zal voor altijd een fundamentele architect zijn van deze oude infusie. En terecht. De sterke kleur en aroma's van zwarte thee worden bepaald door volledig geoxideerde theebladeren.

Geplukt terwijl de zon opkomt, gebrouwen door heldere nachten. Met een overvloed aan vitamines en mineralen is groene thee perfect voor het ontdekken van een meditatief moment. Een uniek moment: fris en stil. Het brengt je langs een kalmerende zeebries, met hints van vers gemaaid gras en subtiele nootachtige geuren.

Wees getuige van het aanbreken van een nieuwe dag en luister naar het ontvouwen van de jonge theebladeren. Met een lichte vacht nog steeds rond de pasgeboren knoppen en delicate geuren. Witte thee is als een jonge avonturier, vol nieuwsgierigheid en zachte zoetheid.

Kruidentheemelanges zijn absoluut geweldig om te kalmeren en te ontspannen. Kruidenthee is 100% cafeïnevrij. Gewoon een heerlijke melange van gedroogde planten, kruiden en specerijen. Kruidenthee laat ons op een levendige manier proeven wat er echt toe doet in het leven: bloeiende gezondheid en vreugde!

Introductie van Arte & Zayne Origins: ons exclusieve assortiment pure en ongesneden theesoorten. Voor echte theeliefhebbers. En de nieuwsgierigen. Ervaar de échte smaak van pure thee met dit assortiment 100% zwarte, witte, groene en gele thee. Vier fundamentele melanges die de individuele essentie en schoonheid van elk type thee onthullen.

Bus leeg? Maak je geen zorgen, gewoon bijvullen! We versturen het in een biologisch afbreekbare navulzak.

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste smaken, smaakvolle samenwerkingen en online aanbiedingen. Schrijf je in voor de Arte & Zayne nieuwsbrief.

© 2020 Arte & Zayne handgemaakte thee. Alle rechten voorbehouden.